TYÖSKENTELE MISTÄ HALUAT

Työskentele etänä,

ajasta tai paikasta riippumatta!

Haemme jatkuvasti uusia etämyyjiä mukaan timanttiseen tiiimiimme. Tämä joustava työmahdollisuus mahdollistaa sinulle työskentelyn mistä päin maailmaa tahansa. Kyseiseen tehtävään ei vaadita aikaisempaa kokemusta myyntityöstä, mutta se katsotaan eduksi. Saat kattavan tuote -ja myyntikoulutuksen, jonka avulla pääset hyvälle polulle matkalla myynnin ammattilaiseksi. Koulutusjakso on palkallinen ja järjestämme tukipalavereita niin kauan että pärjäät työssä itsenäisesti sekä menestyksekkäästi hymy huulilla!

Etänä työskentely antaa sinulle rutkasti vapauksia, pääset eroon stressaavista työmatkoista, saat tehdä töitä omassa rauhassa, eikä ole väliä oletko Suomessa tai vaikkapa Thaimaan paratiisisaarilla. Tämä tekee elämästäsi vapaampaa ja sinulle jää enemmän aikaa sekä mahdollisuuksia toteuttaa sinulle tärkeitä asioita. Työskentelyyn tarvitset ainoastaan tietokoneen, toimivan internet-yhteyden ja kuulokkeet.

Myyntineuvottelijana kontaktoit kuluttaja -ja yritysasiakkaita erilaisissa asiakasprojekteissa. Olet yhteydessä sekä olemassaoleviin, että uusiin asiakkaisiin projektista riippuen. Puhelun tavoitteena voi olla tapaamisen sopiminen, tarpeiden kartoitus, tai kauppojen lukkoon lyöminen. Haluamme että sinä saat parhaat mahdolliset eväät työssäsi kehittymiseen, tämän varmistamiseksi vuosien kokemuksen omaavat tiiminvetäjämme ovat jatkuvasti tukenasi etäpalavereiden muodossa.

Mielestämme on tärkeää että hyvästä työpanoksesta myös palkitaan, siksi reilut provisiot onnistumisista! Tarjoamme loistavat etenemismahdollisuudet, voit aloittaa meillä myyntineuvottelijana ja edetä siitä esimerkiksi myyntitiimin vetäjäksi. Voit myös halutessasi siirtyä työskentelemään Bangkokin toimistollemme, jossa työskentelee tällä hetkellä yli 30 suomalaista. Lisää yrityksestämme pääset lukemaan tästä

Saat olla oma itsesi, meillä tehdään töitä aina pikku pilke silmäkulmassa. Epäonnistumisia sinun ei tarvitse pelätä, niitä tulee ja menee. Kuin myös onnistumisia. Me autamme sinua kehittymään ja saamaan kaiken potentiaalin itsestäsi irti!

Etämyyjän palkka koostuu provisioista, jonka turvana sinulla on kuitenkin reilu takuupalkka. Vastaamme mielellämme palkkaan ja meillä työskentelyyn liittyviin kysymyksiin. Voit laittaa kysymykset samaan viestiin työhakemuksen kanssa!

Mikäli haluat nähdä miten hyvän myyjän saamme sinusta hiottua, tai jos tiedät jo olevasi huippumyyjä laita meille työhakemus osoitteeseen:

Kiinnostuitko?

 

 

Laita meille työhakemus!

 

 

Muistathan

Minua kiinnostaa

3 + 8 =