TYÖT PHUKETISSA

Töihin Thaimaahan

Rennot työajat? Joka päivä rannalle? Aurinkoinen sää, rento ilmapiiri ja edullinen hintataso? Mahtavat snorklaus -ja sukellusmahdollisuudet? Alla listattuna muutama syy miksi kannattaisi pakata laukut ja tulla juuri meille töihin Thaimaan Phuketiin

-Lämpimät kelit ympäri vuoden. Lämpötilat pysyvät läpi vuoden 25-35 asteen paikkeilla, joten kylmästä säästä sinun ei tarvitse Thaimaassa murehtia. Työviikotkin tuntuvat paljon rennommilta kun aamupäivän voit viettää rannalla ja työpäivän jälkeen voit lähteä töistä t-paita ja shortsit päällä, ulos ravintolaan syömään työporukkamme kanssa!

-Edullinen hintataso. Suomeen nähden elinkustannukset ovat huomattavasti pienemmät, viihtyisän asunnon Phuketista saat 200 euron kuukausivuokralla. Kalustetun asunnon rannan läheltä saat 300-400 euron kuukausivuokralla varustettuna: asuintalon omalla kuntosalilla -ja uima-altaalla. Lounaasta maksat euron katukeittiössä, vähän ”paremmassa paikassa” 3-4 euroa.

-Hyvät ja edulliset matkustusmahdollisuudet. Matkustaminen Thaimaan sisällä on todella helppoa ja edullista, Phuketista pääset lautalla esimerkiksi aivan vieressä sijaitsevalle Koh Phi Phin saarelle vajaassa tunnissa alle 20 euron hinnalla. Pääkaupunkiin Bangkokiin lentää vain puolessatoista tunnissa, ja mikäli haluat vierailla naapurimaissa niin Phuketin lentokentältä on todella hyvät lentoyhteydet myös muihin Aasian maihin.

-Mahtavat snorklaus -ja sukellusmahdollisuudet. Phuketin lähellä on paljon hienoja tunnettuja autiosaaria jonne järjestetään paljon erilaisia snorklausretkiä. Myös sukellusmahdollisuudet ovat loistavat ja Phuketissa onkin mahdollista päästä jopa sukeltamaan haiden jos uskallat. Kuitenkin jos yöelämä ja biletys on enemmän sinun juttusi niin älä huoli – Phuketin yöelämä ei jätä ketään kylmäksi!

-Palkka. Vaikka hintataso Thaimaassa on huomattavasti pienempi niin sitä palkkataso ei meillä ole. Palkkasi koostuu reiluista provisioista, sekä 50.000 THB takuupalkasta (n.1350 EUR nykyisellä kurssilla). Meillä työskentelevät myyntineuvottelijat tienaavat keskimääräisesti 12-14 euroa tunnissa, parhaat myyjämme 20 euroa tunnissa tai enemmän. Koulutumme myyjämme siten että kaikilla on mahdollisuus päästä 13-15 euron tuntitienesteihin, riippumatta kokemuksesta ja taustasta.

-Lyhyemmät työpäivät ja työajat. Koska aikaeroa Suomen aikaan Thaimaassa on 4-5 tuntia vuodenajasta riippuen, aloitamme työt vasta aikaisintaan 12:45. Työpäivät kuitenkin loppuvat jo kello 19:45, eli työskentelet siis vain 7 tuntia päivässä normaalin kahdeksantuntisen sijaan. Työpäivä sisältää 45 minuutin ruokatauon. Olemme myös joustavia vapaapäivien suhteen – sinulle jää varmasti myös hyvin aikaa lomailuun!

-Sijainti. Toimistomme Thaimaan Phuketissa sijaitsee Bang Tao Beachilla aivan Boat Avenuen ostoskeskuksen vieressä, vain 800 metrin päässä rannasta. Bang Tao Beachilla onkin useita kivoja rantaravintoloita minne on mukava mennä työpäivän jälkeen nauttimaan hyvästä ruoasta -ja juomasta!

Rento ilmapiiri ja työt helteisessä säässä kiinnostavat? Laita meille työhakemus osoitteeseen:

Älä usko vain meitä, lue mitä työntekijämme sanovat Thaimaassa työskentelystä:

Toni

Tulin Bangkokiin kuukauden lomalle minkä piti olla välietappi matkalla Uuteen-Seelantiin, mutta löysin töitä ja päätin jäädä kokeilemaan elämää Thaimaahan. Työskentely Thaimaassa on rennompaa, sekä vapaampaa kuin Suomessa. Asuminen Thaimaassa on täysin erilaista kuin Suomessa, työpäivien jälkeen tulee harvoin mentyä suoraan kotiin, sillä Bangkok on kaupunki joka ei koskaan nuku.

Alisa

Suomen kylmät säät ja tylsyys kyllästytti, halusin ulkomaille. Aurinko, lämpö ja Thaimaan rentous veti puoleensa. Löysin Nordic Marketing Servicen netistä joka vaikutti hyvältä, ja pian olin jo Thaimaassa töissä. Työskentely Thaimaassa on rentoa hyvän työporukan ja esimiesten ansiosta. Työnantaja on luotettava, palkat maksetaan aina ajallaan ja työluvat, sekä viisumi-asiat hoidetaan niin kuin ollaan luvattu. Minulle hankittiin työviisumi ennen Suomesta lähtöä ja paikan päällä Thaimaassa sain vuoden työluvan/viisumin. Asuminen Thaimaassa ja etenkin Bangkokissa on parasta. Tekemistä riittää, ja Bangkokista on edullista matkustaa naapurimaihin tai Thaimaan saarille viikonloppulomalle.

Umar

Olin tehnyt Suomessa myyntitöitä muutaman vuoden, joka tuntui mieluisalta hommalta. Suomen kylmät ja pitkät talvet antoivat ajatuksen lähteä hakemaan töihin ulkomaille, ja mieluisa paikka löytyikin suht nopeasti Thaimaan Bangkokista. Thaimaahan asettuminen onnistui todella vaivattomasti, koska työnantaja auttoi vuokra-asunnon hankinnassa sekä hoiti työlupa-asiat sovitusti. Tiesin että Thaimaassa on halpaa mutta en tiennyt että elinkustannukset voisivat olla niin matalat, myös palkkataso työssä yllätti positiivisesti. Työilmapiiri Nordic Marketing Servicellä on loistava, ja työntekijöistä pidetään hyvää huolta!

Tero

Lähdin Suomesta Kaakkois-Aasiaan ulkomaille reissaamaan keväällä 2016. Pitkän reissaamisen päätteeksi päädyin hetkeksi töihin opettamaan englantia, mutta kuulin loistavasta mahdollisuudesta työskennellä Bangkokista käsin Suomeen. Nykyisessä työssä olen viihtynyt todella hyvin ja mukavan lisän siihen tuovat mukavat työajat. Työt alkavat vasta iltapäivällä ja aamusta onkin hyvin aikaa käydä vaikka urheilemassa. Bangkokissa viihdyn todella hyvin. Täällä Thaimaassa asuminen on Suomeen verrattuna edullista, ja kotoa taloyhtiöstä löytyykin uima-allas, kuntosali ja tottakai suomalainen sauna.

Kiinnostuitko?

 

 

Laita meille työhakemus!

 

 

Muistathan

Minua kiinnostaa

8 + 8 =