MEISTÄ

TARINAMME

 

Yrityksemme Nordic Marketing Service Co., Ltd. on perustettu vuonna 2017 ja toimintamme alkoi kotitoimistosta käsin muutaman työntekijän voimin. Ahkeruuden ja lujan ammattitaidon ansiosta yrityksemme kasvuvauhti on kova ja työllistämme tällä hetkellä yli 30 myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun ammattilaista ja palvelemme asiakkaitamme usealla eri kielellä.

Liiketoimintamme ydin on erilaisten ulkoistettujen operatiivisten toimintojen ja henkilöstöratkaisujen tuottaminen kansainvälisille ja suomalaisille yritysasiakkaille. Yrityksemme pääpaikka sijaitsee Bangkokin suurkaupungissa Thaimaassa.

Lue täältä mitä työntekijämme sanovat meistä!

TULEVAISUUS

 

Tavoitteemme on kasvattaa toimintaamme nykyisellä tahdilla, ja kasvaa yhdeksi pohjoismaiden suurimmista Contact Center -alan yrityksistä lähitulevaisuuden aikana. Toimintamme perustana on aina omien arvojen ja filosofiamme vaaliminen, joka heijastuu jokapäiväsessä yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Sinun asiakkaasi ovat meille aina etusijalla.

Koska toimintamme sivukulut ovat Kaakkois-Aasiassa pienemmät kuin Euroopassa, lupauksemme perustuu edullisten mutta laadukkaiden ulkoistusratkaisujen löytämiseen ja tarjoamiseen yhteistyökumppaneillemme.

OLEMME BOI-JÄSENYRITYS

 

Meille on myönnetty Thaimaan viranomaisten puolesta BOI-sertifikaatti (Board of Investment), joka mahdollistaa laillisen liiketoiminnan harjoittamisen ja yrityksen jatkuvan kasvun Thaimaassa. Tämä takaa myös työntekijöillemme Bangkokissa hyvät työolosuhteet, viisumin jolla he voivat laillisesti oleskella maassa, sekä riittävän palkkatason hyvään elintasoon.

Kiinnostuitko?

 

 

Kerro miten voimme auttaa

 

 

11 + 6 =