LIITY TIIMIIMME

Oletko sinä huippumyyjä?

Tai kenties tuleva sellainen..

Hae meille töihin!

Etsimme nyt uusia vahvistuksia nuorekkaaseen tiimiimme Thaimaan Bangkokiin, Phuketiin -ja Pattayalle. Emme vaadi aikaisempaa kokemusta myyntityöstä, meille riittää että omaat positiivisen asenteen ja sinulla on halua oppia uutta! Saat kattavan tuote -ja myyntikoulutuksen, jonka avulla pääset hyvälle polulle matkalla myynnin ammattilaiseksi.

Myyntineuvottelijana kontaktoit kuluttaja -ja yritysasiakkaita erilaisissa asiakasprojekteissa. Olet yhteydessä sekä olemassaoleviin, että uusiin asiakkaisiin projektista riippuen. Puhelun tavoitteena voi olla tapaamisen sopiminen, tarpeiden kartoitus, tai kauppojen lukkoon lyöminen. Saat parhaat mahdolliset eväät työssäsi kehittymiseen, kun vuosien kokemuksen omaavat tiiminvetäjämme ovat tukenasi jokaisena hetkenä.

Me haluamme että sinä menestyt – siksi panostamme suunnattomasti työntekijöidemme viihtyvyyteen ja hyvinvointiin. Järjestämme tasaisin väliajoin yhteistä tekemistä, aktiviteetteja, illanistujaisia, otamme ehdotuksia vastaan – kaikki tämä parantaa tiimihenkeä ja viihtyvyyttä! Tarjoamme loistavat etenemismahdollisuudet, voit aloittaa meillä myyntineuvottelijana ja edetä siitä esimerkiksi myyntitiimin vetäjäksi. Mielestämme onnistumisista tulee myös palkita, siksi tarjoammekin kiinteän pohjapalkan ja reilut provisiot pohjapalkan päälle!

Saat olla oma itsesi, meillä tehdään töitä aina pikku pilke silmäkulmassa. Taukohuoneessa vitsi lentää ja kahvi porisee. Epäonnistumisia sinun ei tarvitse pelätä, niitä tulee ja menee. Kuin myös onnistumisia. Me autamme sinua kehittymään ja saamaan kaiken potentiaalin itsestäsi irti!

Mikäli haluat nähdä miten hyvän myyjän saamme sinusta hiottua, tai jos tiedät jo olevasi huippumyyjä laita meille työhakemus osoitteeseen:

Toimipisteet

PHUKET

BANGKOK

PATTAYA

Kiinnostuitko?

 

 

Laita meille työhakemus!

 

 

Muistathan

Minua kiinnostaa

3 + 14 =