TÖIHIN ULKOMAILLE

Töihin Thaimaahan

Kaipaatko vaihtelua? Oletko kyllästynyt Suomen kylmiin keleihin? Mitä jos voisit nauttia aurinkoisesta ja lämpimästä säästä vuoden ympäri? Oletko miettinyt töihin ulkomaille lähtöä? Thaimaassa työskentely kannattaa monesta eri syystä, alla listattuna muutama syy miksi kannattaisi pakata laukut ja tulla juuri meille tekemään myyntityötä Thaimaan pääkaupunkiin Bangkokiin:

Lämpimät kelit ympäri vuoden

Lämpötilat pysyvät läpi vuoden trooppisilla lukemilla 25-35 asteen paikkeilla, joten talvitakkia ei sinun tarvitse Thaimaahan raahata mukaan. Sadekaudenkin aikana pystyt ottamaan aurinkoa. Työviikotkin tuntuvat paljon leppoisemmilta kun työpäivän jälkeen voit lähteä töistä t-paita ja shortsit päällä, ulos ravintolaan syömään työporukkamme kanssa!

Työpaikan sijainti

Hyvien kulkuyhteyksien varrella sijaitseva Thaimaan pääkaupungin toimistomme on toiminut vuodesta 2017 lähtien ja osa työntekijöistämme on jakanut koko tämän, jo kuusivuotisen matkan kanssamme. Tällä hetkellä Bangkokin toimistolla työskentelee noin 25 myyntitykkiä.
Kaupunkina Bangkok on paikka, josta löytyy jokaiselle jotakin. Metropolin vilinää tottakai, mutta myös rauhallisempia paikkoja, esimerkiksi kaupungin monista upeista ja vehreistä puistoista. Bangkokissa tekeminen ei pääse takuulla loppumaan kesken!

Edullinen hintataso ja matkustusmahdollisuudet

Suomeen nähden elinkustannukset ovat huomattavasti pienemmät, viihtyisän asunnon Bangkokista saat 300 euron kuukausivuokralla. Kalustetun asunnon esimerkiksi kahdennestakymmenestä kerroksesta varustettuna: asuintalon omalla kuntosalilla -ja katolla sijaitsevalla uima-altaalla saat 500-600 euron kuukausivuokralla. Lounaasta maksat euron katukeittiössä, vähän ”paremmassa paikassa” 3-4 euroa.

Matkustaminen Thaimaan sisällä on todella helppoa ja edullista, Bangkokista pääset bussilla ja lautalla esimerkiksi lähisaarelle Koh Changille 6 tunnissa noin 15 euron hinnalla. Viikonloput sujuvat mukavasti Bangkokin lähistöllä olevilla saarilla, tai jos vaikka haluat vierailla naapurimaissa niin lennoistakaan ei tarvitse paljoa pulittaa!

Palkkaus ja lyhyemmät työpäivät

Vaikka hintataso Thaimaassa on huomattavasti pienempi niin sitä palkkataso ei meillä ole. Palkkasi koostuu reiluista provisioista, sekä 50.000 THB takuupalkasta (n.1350 EUR nykyisellä kurssilla). Bangkokissa työskentelevät myyntineuvottelijamme tienaavat keskimääräisesti 12-14 euroa tunnissa, parhaat myyjämme 20 euroa tunnissa tai enemmän. Koulutumme myyjämme siten että kaikilla on mahdollisuus päästä 13-15 euron tuntitienesteihin, riippumatta kokemuksesta ja taustasta.

Työpäivät ovat meillä myös hieman lyhyemmät. Koska aikaeroa Suomen aikaan Thaimaassa on 4-5 tuntia vuodenajasta riippuen, aloitamme työt vasta aikaisintaan 12:45. Työpäivät kuitenkin loppuvat jo kello 19:45, eli työskentelet siis vain 7 tuntia päivässä normaalin kahdeksantuntisen sijaan. Työpäivä sisältää 45 minuutin ruokatauon. Olemme myös joustavia vapaapäivien suhteen – sinulle jää varmasti myös hyvin aikaa lomailuun!

Arvokasta kokemusta tulevaisuutta ajatellen

Kannattaa muistaa että matkailu avartaa, ulkomailla asuminen sitäkin enemmän. Asuminen lähes 10 miljoonaan asukkaan metropolikaupungissa avaa sinut täysin uudelle kulttuurille ja antaa loistavia verkostoitumismahdollisuuksia. Nämä suhteet voivat osoittautua todella hyödyllisiksi tulevaisuudessa. Tämän lisäksi kielitaitosi kehittyy joten parannat mahdollisuuksiasi menestyä kansainvälisillä työmarkkinoilla!

Kun haluat heittää talvipakkasille hyvästit ja liittyä positiiviseen porukkaamme auringon alle, laita meille työhakemus osoitteeseen:

Älä usko vain meitä, lue mitä työntekijämme sanovat Thaimaassa työskentelystä:

Toni

Tulin Bangkokiin kuukauden lomalle minkä piti olla välietappi matkalla Uuteen-Seelantiin, mutta löysin töitä ja päätin jäädä kokeilemaan elämää Thaimaahan. Työskentely Thaimaassa on rennompaa, sekä vapaampaa kuin Suomessa. Asuminen Thaimaassa on täysin erilaista kuin Suomessa, työpäivien jälkeen tulee harvoin mentyä suoraan kotiin, sillä Bangkok on kaupunki joka ei koskaan nuku.

Alisa

Suomen kylmät säät ja tylsyys kyllästytti, halusin ulkomaille. Aurinko, lämpö ja Thaimaan rentous veti puoleensa. Löysin Nordic Marketing Servicen netistä joka vaikutti hyvältä, ja pian olin jo Thaimaassa töissä. Työskentely Thaimaassa on rentoa hyvän työporukan ja esimiesten ansiosta. Työnantaja on luotettava, palkat maksetaan aina ajallaan ja työluvat, sekä viisumi-asiat hoidetaan niin kuin ollaan luvattu. Minulle hankittiin työviisumi ennen Suomesta lähtöä ja paikan päällä Thaimaassa sain vuoden työluvan/viisumin. Asuminen Thaimaassa ja etenkin Bangkokissa on parasta. Tekemistä riittää, ja Bangkokista on edullista matkustaa naapurimaihin tai Thaimaan saarille viikonloppulomalle.

Umar

Olin tehnyt Suomessa myyntitöitä muutaman vuoden, joka tuntui mieluisalta hommalta. Suomen kylmät ja pitkät talvet antoivat ajatuksen lähteä hakemaan töihin ulkomaille, ja mieluisa paikka löytyikin suht nopeasti Thaimaan Bangkokista. Thaimaahan asettuminen onnistui todella vaivattomasti, koska työnantaja auttoi vuokra-asunnon hankinnassa sekä hoiti työlupa-asiat sovitusti. Tiesin että Thaimaassa on halpaa mutta en tiennyt että elinkustannukset voisivat olla niin matalat, myös palkkataso työssä yllätti positiivisesti. Työilmapiiri Nordic Marketing Servicellä on loistava, ja työntekijöistä pidetään hyvää huolta!

Tero

Lähdin Suomesta Kaakkois-Aasiaan ulkomaille reissaamaan keväällä 2016. Pitkän reissaamisen päätteeksi päädyin hetkeksi töihin opettamaan englantia, mutta kuulin loistavasta mahdollisuudesta työskennellä Bangkokista käsin Suomeen. Nykyisessä työssä olen viihtynyt todella hyvin ja mukavan lisän siihen tuovat mukavat työajat. Työt alkavat vasta iltapäivällä ja aamusta onkin hyvin aikaa käydä vaikka urheilemassa. Bangkokissa viihdyn todella hyvin. Täällä Thaimaassa asuminen on Suomeen verrattuna edullista, ja kotoa taloyhtiöstä löytyykin uima-allas, kuntosali ja tottakai suomalainen sauna.

Kiinnostuitko?

 

 

Laita meille työhakemus!

 

 

Muistathan

Minua kiinnostaa

12 + 5 =