TYÖT PATTAYALLA

Töihin Thaimaahan

Rennot työajat? Joka päivä rannalle? Aurinkoinen sää, rento ilmapiiri ja edullinen hintataso? Helpot matkustusmahdollisuudet muihin Aasian maihin? Nämä mahdollisuudet avautuvat sinulle kun avaamme toimiston Thaimaan rannikolle Pattayalle elokuussa. Alla listattuna muutama syy miksi kannattaisi pakata laukut ja tulla juuri meille töihin Thaimaan Pattayalle:

-Lämpimät kelit ympäri vuoden. Lämpötilat pysyvät läpi vuoden 25-35 asteen paikkeilla, joten kylmästä säästä sinun ei tarvitse Thaimaassa murehtia. Työviikotkin tuntuvat paljon rennommilta kun aamupäivän voit viettää rannalla ja työpäivän jälkeen voit lähteä töistä t-paita ja shortsit päällä, ulos ravintolaan syömään työporukkamme kanssa!

Pattayan toimistomme perustettiin vuonna 2019 ja myyntitiimi viihtyisällä toimistollamme on reilu kymmenhenkinen. Toimisto sijaitsee rauhallisella Pratamnakin alueella, kivenheiton päässä merenrannasta ja lukuisista ravintoloista. Pattayan keskusta on tunnettu vilkkaasta yöelämästään ja sen vilskeeseen ei toimistoltakaan ole kuin muutaman kilometrin matka. Asumisvaihtoehtoja kaupungista löytyy joka lähtöön ja edullisin hinnoin!

-Edullinen hintataso. Suomeen nähden elinkustannukset ovat huomattavasti pienemmät, viihtyisän asunnon Pattayalta saat 200 euron kuukausivuokralla. Kalustetun asunnon rannan läheltä saat 300-400 euron kuukausivuokralla varustettuna: asuintalon omalla kuntosalilla -ja katolla sijaitsevalla uima-altaalla. Lounaasta maksat euron katukeittiössä, vähän ”paremmassa paikassa” 3-4 euroa.

-Hyvät ja edulliset matkustusmahdollisuudet. Matkustaminen Thaimaan sisällä on todella helppoa ja edullista, Pattayalta pääset lautalla esimerkiksi aivan vieressä sijaitsevalle Koh Larnin saarelle 40 minuutissa noin euron hinnalla. Pääkaupunkiin Bangkokiin matkaa on vain vajaa pari tuntia, Koh Samuin paratiisisaarelle lennät reilussa tunnissa, tai mikäli haluat vierailla naapurimaissa niin Pattayan lentokentältä pääset matkustamaan edullisesti myös muihin Aasian maihin.

-Matkailu avartaa, ulkomailla asuminen sitäkin enemmän. Thaimaassa asuminen avaa sinut täysin uudelle kulttuurille ja antaa loistavia verkostoitumismahdollisuuksia. Nämä suhteet voivat osoittautua todella hyödyllisiksi tulevaisuudessa. Tämän lisäksi kielitaitosi kehittyy joten parannat mahdollisuuksiasi menestyä kansainvälisillä työmarkkinoilla

-Palkka. Vaikka hintataso Thaimaassa on huomattavasti pienempi niin sitä palkkataso ei meillä ole. Palkkasi koostuu reiluista provisioista, sekä 50.000 THB takuupalkasta (n.1420 EUR). Meillä työskentelevät myyntineuvottelijat tienaavat keskimääräisesti 12-14 euroa tunnissa, parhaat myyjämme 20 euroa tunnissa tai enemmän. Koulutumme myyjämme siten että kaikilla on mahdollisuus päästä 13-15 euron tuntitienesteihin, riippumatta kokemuksesta ja taustasta.

-Lyhyemmät työpäivät ja työajat. Koska aikaeroa Suomen aikaan Thaimaassa on 4-5 tuntia vuodenajasta riippuen, aloitamme työt vasta aikaisintaan 12:45. Työpäivät kuitenkin loppuvat jo kello 19:45, eli työskentelet siis vain 7 tuntia päivässä normaalin kahdeksantuntisen sijaan. Työpäivä sisältää 45 minuutin ruokatauon. Olemme myös joustavia vapaapäivien suhteen – sinulle jää varmasti myös hyvin aikaa lomailuun!

Rento ilmapiiri ja työt auringon alla kiinnostavat? Laita meille työhakemus osoitteeseen:

Älä usko vain meitä, lue mitä työntekijämme sanovat Thaimaassa työskentelystä:

Toni

Tulin Bangkokiin kuukauden lomalle minkä piti olla välietappi matkalla Uuteen-Seelantiin, mutta löysin töitä ja päätin jäädä kokeilemaan elämää Thaimaahan. Työskentely Thaimaassa on rennompaa, sekä vapaampaa kuin Suomessa. Asuminen Thaimaassa on täysin erilaista kuin Suomessa, työpäivien jälkeen tulee harvoin mentyä suoraan kotiin, sillä Bangkok on kaupunki joka ei koskaan nuku.

Alisa

Suomen kylmät säät ja tylsyys kyllästytti, halusin ulkomaille. Aurinko, lämpö ja Thaimaan rentous veti puoleensa. Löysin Nordic Marketing Servicen netistä joka vaikutti hyvältä, ja pian olin jo Thaimaassa töissä. Työskentely Thaimaassa on rentoa hyvän työporukan ja esimiesten ansiosta. Työnantaja on luotettava, palkat maksetaan aina ajallaan ja työluvat, sekä viisumi-asiat hoidetaan niin kuin ollaan luvattu. Minulle hankittiin työviisumi ennen Suomesta lähtöä ja paikan päällä Thaimaassa sain vuoden työluvan/viisumin. Asuminen Thaimaassa ja etenkin Bangkokissa on parasta. Tekemistä riittää, ja Bangkokista on edullista matkustaa naapurimaihin tai Thaimaan saarille viikonloppulomalle.

Umar

Olin tehnyt Suomessa myyntitöitä muutaman vuoden, joka tuntui mieluisalta hommalta. Suomen kylmät ja pitkät talvet antoivat ajatuksen lähteä hakemaan töihin ulkomaille, ja mieluisa paikka löytyikin suht nopeasti Thaimaan Bangkokista. Thaimaahan asettuminen onnistui todella vaivattomasti, koska työnantaja auttoi vuokra-asunnon hankinnassa sekä hoiti työlupa-asiat sovitusti. Tiesin että Thaimaassa on halpaa mutta en tiennyt että elinkustannukset voisivat olla niin matalat, myös palkkataso työssä yllätti positiivisesti. Työilmapiiri Nordic Marketing Servicellä on loistava, ja työntekijöistä pidetään hyvää huolta!

Tero

Lähdin Suomesta Kaakkois-Aasiaan ulkomaille reissaamaan keväällä 2016. Pitkän reissaamisen päätteeksi päädyin hetkeksi töihin opettamaan englantia, mutta kuulin loistavasta mahdollisuudesta työskennellä Bangkokista käsin Suomeen. Nykyisessä työssä olen viihtynyt todella hyvin ja mukavan lisän siihen tuovat mukavat työajat. Työt alkavat vasta iltapäivällä ja aamusta onkin hyvin aikaa käydä vaikka urheilemassa. Bangkokissa viihdyn todella hyvin. Täällä Thaimaassa asuminen on Suomeen verrattuna edullista, ja kotoa taloyhtiöstä löytyykin uima-allas, kuntosali ja tottakai suomalainen sauna.

Kiinnostuitko?

 

 

Laita meille työhakemus!

 

 

Muistathan

Minua kiinnostaa

11 + 14 =